Teltházzal csúsztunk be a 2023/2024-es szezonnyitóra a szegedi Műjégpályán!

Teltházzal csúsztunk be a 2023/2024-es szezonnyitóra a szegedi Műjégpályán!

 

Teltházzal csúsztunk be a 2023/2024-es szezonnyitóra a szegedi Műjégpályán!

Alig várták már a Jégdisco szerelmesei, hogy újra megtöltsék a szegedi Műjégpályát, és együtt sportoljanak, bulizzanak és találkozzanak a barátokkal a 2023/2024-es szezonnyitón. Az előző szezon kihagyása után a jégpályát ismét színesebbre festették a boldog, mosolygó arcok, amelyekből nemcsak a fiatalok, de a felnőttek is bőven kaptak helyet. A rendezvény során egyértelművé vált, hogy a szegedi közösség hű maradt a rendezvényhez (immáron 10. éve), és hálás a bizalomért.

A rendezvény különlegessége az volt, hogy a szegedi Műjégpályán extra fény- és hangtechnikával tettük színesebbé és hangulatosabbá a rendezvényünket. A korábbi évekhez képest több fiatal látogatott ki, akik ámulva nézték a pálya selymes felületét, és becsúsztak az új szezonnak.

A szezonnyitó nem csupán az események ünnepélyes megnyitása volt, hanem egyben a közösség újraéledésének és erősödésének jelképe. A mosolyok, a beszélgetések és a közös élmények erősítették a közösség összetartozását.

A szegedi Műjégpálya 2023/2024-es szezonja így méltóképpen indult el, és a teltházas szezonnyitó azt mutatta meg, hogy a jeges események szeretete még mindig él és virágzik a városban. A Jégdisco Szeged vezetősége hálásak mindazoknak, akik bizalmat szavaztak nekik, és türelmesen várták a visszatérést. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő alkalmak is izgalmas és emlékezetes pillanatokban lesz részünk a jégpályán.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Ezentúl minden pénteken este 20:00-22:00 tietek a Műjégpálya és a Jégdisco extra eseményei!

Nyitvatartás (Jégdisco):

Információ: jegdiscoszeged@gmail.com
Műjégpálya Szeged: 2023. október - 2024. március (minden héten pénteken)
Műjégpálya Algyő: 2023. december 2-től (kéthetente szombaton)

GPS 47.49837, 19.04047
6729 Szeged, Szabadkai út
Szeged Városi Műjégpálya